Over a&t

Abdij van Jumiège – Normandië

Art and Tourism vzw (a&t) wil kunst, cultuur en toerisme promoten in binnen- en  buitenland.

Wij willen mensen wijzen op de culturele troeven van hun bestemming : musea, architectuur en alles wat buiten de klassieke toeristische trekpleisters valt. Belangrijk hierbij is dat wij advies op maat leveren.

Onze opdracht bestaat erin mensen op een onbaatzuchtige manier te adviseren en hen te helpen bij de planning van hun reizen.
Concreet betekent dit dat u ons kan contacteren voor vrijblijvend advies en dat wij graag voor uw vereniging of groep een aantal mogelijke bestemmingen komen toelichten.
Voor de praktische uitwerking werken wij samen met erkende touroperators en reisagenten.

Een degelijke opleiding en een ruime ervaring van de a&t-medewerkers garanderen een accuraat advies op maat van de klant, of het nu een individuele persoon is, een klein gezelschap, een grote groep of een vereniging.

Marc Aert haalde het certificaat “Reisleider” aan het CVO te Diest en is erkend door Toerisme Vlaanderen. Hij stelt u graag zijn kennis en uitgebreide ervaring ter beschikking.

Els Tavergne volgde haar opleidingen aan het CVO Provincie Antwerpen en is stadsgids “Kunst- en cultuurstad Antwerpen” & museumgids erkend door Toerisme Vlaanderen.
Als geboren Antwerpse, deelt zij graag haar kennis en haar enthousiasme over haar stad in het Nederlands of in het Duits.
Stadsrondleidingen worden op maat gemaakt met daarnaast exclusieve wandelingen voor mensen met visuele beperkingen.
Voor het project Meet Me @ Middelheimmuseum van het Middelheimmuseum  geeft ze rondleidingen voor mensen met dementie & hun mantelzorgers en voor mensen met dementie uit woonzorgcentra.  Binnenkort zijn er voor dezelfde doelgroep ook rondleidingen voorzien in het Speelgoedmuseum te Mechelen.

Kennis en ervaring zijn de basis van onze adviezen.
Wij helpen u graag om een meerwaarde te geven aan uw volgende reis.

Marseille – Vieux Port

One Response to Over a&t

  1. Carla says:

    good article; i will share with the many friends i can. thank you for posting.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *